Vippeporte

Vippeport-princip

Vippeport?

Vippeporten er den gennemprøvede klassiker blandt garageporte og nyder stor udbredelse. Den består af et etfløjs-, galvaniseret portblad, som bevæges via løftearme med udligningsfjedrene i siderne – alt efter ønske manuelt eller via elektrisk drev. Herved „vipper“ portbladet ud, og der skal derfor foran garagen indkalkuleres et vippeområde.

Vippeporten er som regel det økonomiske alternativ til ledhejseporten. For prisbevidste købere tilbyder den et fremragende forhold mellem pris og ydelse - uden at gå på kompromis med attraktive portprægninger og individuelle designmuligheder.

Husk at du på vores webshop kan finde vores ISO20 ledhejseport i 5 populære størrelser samt automatik, tilbehør og reservedele. Leder du efter en port i specialmål, kan du ikke finde hvad du leder efter på webshoppen eller har du spørgsmål skal du være velkommen til, at kontakte os.

Besøg webshop     Kontakt os

Vippeport-funktionsmåde

Man kan få demonstreret funktionsmåden for vippeporte i animeret form ved at klikke på animationen til venstre.

 

Detaljerede animationer / videoer, der viser fordele, montage og programmering af Novoferms garage-vippeporte, findes i Novoferms YouTube-kanal:

 

https://www.youtube.com/NovofermVideos/