Nyt showroom med garageporte i Støvring

Novoferm har åbnet et nyt showroom i Støvring i Nordjylland. Her finder du markedets bedste udvalg af garageporte helt ned til priser fra kr. 5.495 – og det inklusive al den automatik, du kan ønske dig. Derudover har vi åbnet en webshop hvor du kan finde reservedele, automatik, tilbehør mm.

Besøg webshop

Vi har forskellige automatikker, heriblandt den patenterede sidehængte motor NovoPort®. Alle ledhejseporte fra Novoferm er isolerede og bliver hele tiden udviklet for at øge sikkerhed, komfort og holdbarhed.

Udstillingen holder åbent hver onsdag 13-17.

Har du ikke mulighed for at besøge udstillingen i dette tidsrum, er du meget velkommen til at kontakte Tine på telefon 2249 0102, for en aftale der passer.

Der er også mulighed for at kontakte Tine for en uforpligtende gratis opmåling og rådgivning på din adresse, hvor du vil få et skriftligt tilbud til en fast pris der holder.

Unik port, som matcher dit hus perfekt

Novoferms udvalg af designs og farver er så stort, at der er rig mulighed for at udforme din garageport, så den passer til netop dit hus og bliver helt unik. Det er både profileringen af sektionerne i porten og portens overflade, der kan tilpasses omgivelserne og dine ønsker. Derudover kan du som standard vælge mellem 11 forskellige farver, så garageporten også farvemæssigt harmonerer med dit hus.

Ny garageport med automatik fra kr. 5.495,-

– Og lige nu kan du få en ny port til en ekstra god pris, helt ned fra kr. 5.495. Prisen er inklusive både moms og automatik, som sikrer, at garageporten giver dig masser af komfort i din dagligdag. Novoferms automatik omfatter blandt andet nem og brugervenlig betjening med fjernstyring eller via app, integrerede trykknapper til åbning af garagen indefra, lavt strømforbrug ved standby-drift, energibesparende LED-belysning samt mulighed for at stille garageporten i ventilationsposition, når garagen trænger til ventilering.

Spar 30 % på garageporte med 10 års garanti

Novoferm kører desuden en kampagne på kvalitets-garageporte, hvor du kan spare op til 30 pct. En ISO 45 ledhejseport i plankedesign eller rustikt design fås til kampagneprisen kr. 7.995 inkl. moms, automatik og håndsender. Ledhejseporten giver optimal udnyttelse af pladsen i og foran din garage, fordi den kører lodret op i åbningen, og den giver samtidig maksimal plads i bredden.

Porten har fingerklem-beskyttelse både ind- og udvendigt, ruller meget let, og så er den med sine dobbeltvæggede, galvaniserede stålsektioner yderst stabil. Der er 10 års garanti på selve porten og 5 års garanti på mekanik, motor og styring.

Ny webshop med reservedele, automatik, tilbehør mm.

Hvis man har brug for en ny håndsender, en reservedel eller lignende, har man hidtil skullet kontakte Novoferms kontor i Toftlund – nu bliver det også muligt at bestille via webshop.

”Vi har længe gerne villet kunne tilbyde produkter online, så vores kunder kan udvælge og bestille varer uafhængigt af salgskontorets åbningstider. Derfor er vi glade for nu at kunne åbne webshoppen med automatik, betjeningsudstyr og porte” lyder det fra Anders Majland, der er direktør for Novoferm i Danmark.

Følg linket nedenunder for at besøge vores webshop. Hvis du har lyst til at høre nærmere om vores Showroom i Støvring, har spørgsmål til vores webshop eller noget helt tredje, skal du være velkommen til at kontakte os.

Besøg webshop     Kontakt os

Her finder du vores nye showroom


Hobrovej 119
9530 Støvring v/F24-tanken