Ledhejseporte

ledhejseporte

Ledhejseporte

Novoferm Ledhejseporte

En ledhejseport tilbyder perfekt komfort, højeste sikkerhed og maksimal pladsudnyttelse i og foran din garage. Den består af enkeltelementer, såkaldte sektioner, der er forbundet med hinanden via hængsler. På denne måde kan porten bekvemt åbnes og lukkes eller skubbes lodret ind under loftet, uden at der kræves ekstra plads foran selve garagen.

Det giver optimal udnyttelse af pladsen foran din garage, evt. til parkering af bil nummer to, eller hvis din garage er placeret tæt på fortov og vej, vil den ikke generere forbipasserende trafik. Med automatik betjente porte opnår du altid den fulde porthøjde - hvilket er ideelt til høje køretøjer eller ved lavere portåbninger.

Novoferm garageporte produceres i den bedste kvalitet med tysk grundighed. Et komplet udvalg af design og varianter giver uendelige muligheder for at designe sin port helt efter egne ønsker og behov.

På vores webshop kan du finde vores ISO20 ledhejseport i 5 populære størrelser samt automatik, tilbehør og reservedele. Leder du efter en port i specialmål, eller kan du ikke finde hvad du leder efter på vores webshop skal du være velkommen til, at kontakte os.

Besøg webshop     Kontakt os

Komfort - Design - Flexibilitet
ledhejseport til garagen
Komfort

Ledhejseporte fra Novoferm giver optimal komfort, funktionalitet, sikkerhed og optimal pladsudnyttelse. Porten monteres altid på indvendig side (bagved liggende princip), der giver optimal pladsudnyttelse i portåbningen.

Portbladet består af sektioner, som er bygget sammen ved hjælp af sprossehængsler. Porten åbner lodret og kører ind under loftet i garagen, uden den tager nogen plads foran selve porten.

Novoferm ledhejseporte produceres i den højeste kvalitet og førsteklasses bearbejdning. Komplet udvalg af designvarianter, farver og tilbehør giver uendelige muligheder for at desgine sin port helt efter egne ønsker og behov, og giver garagen et tidssvarende og individuelt udseende svarende til husets arkitektur.

isoleret ledhejseport
Optimal plads foran garagen

Med en ledhejseport fra Novoferm får man optimal udnyttelse af pladsen foran garagen. Dette er fordi porten kører lodret op, og ikke svinger udad i modsætning til en vippeport. Det giver muligheder for parkering af bil nummer to tæt på garagen, da porten ikke genere forbipasserende på vej eller fortov, hvis garagen er placeret tæt på vejen.

Åben for alle slags køretøjer

Med en garageport med automatik sikrer du at hele portens højde udnyttes til fri passage, da port-automatikken trækker hele portbaldet op under loftet og tilbage i garagen.

Hvis ud udskifter din gamle vipport med en ny Novoferm ledhejseport, opnår du en større portåbning. Dette, a ledhejseporten monteres på portåbningen på bagsiden af muren. Derved opnås en bredere lysåbning.

Åben for enhver åbning

En ledhejseport fra Novoferm passer altid:

firkantet ledhejseport
Ledhejseport med kantet top
ledhejseport med spids top
ledhejseport med rund top